X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cum comentează Dodon candidatura Nataliei Gavriliță la funcția de premier

27 ian. 2021,, 17:45   Politică
8318 13

Liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat anunțul făcut de președinta Maia Sandu prin care a anunțat candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru. Astfel, șeful socialiștilor a menționat că așteaptă programul și componența Guvernului, care trebuie să fie propuse în termen de 15 zile.

„Cred că Parlamentul ar putea să examineze acest subiect săptămîna viitoare, cînd începe noua sesiune a Legislativului”, a mai Igor Dodon pe canalul său de Telegram.

Președintele socialiștilor a precizat că la sfîrșitul acestei săptămîni va avea loc ședința Consiliului Republican al PSRM, la care se va discuta și acest subiect.

„Eu cred că fracțiunea parlamentată a PSRM trebuie să participe la dezbaterea programului și componenței noului Guvern, pentru a le arăta cetățenilor calitatea și profesionalismul fostei/actualei echipe a Maiei Sandu”, a conchis Dodon.

Amintim că președinta Maia Sandu a înaintat-o pe fosta ministră a Finanțelor, Natalia Gavrilița, la funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?