X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Din 26 octombrie compania poloneză EuroLOT deschide cursa Chişinău-Varşovia

24 oct. 2014,, 12:00   Societate
3371 1
Foto: tourdream.net
Din 26 octombrie companie poloneză EuroLOT deschide cursa Chişinău - Varşovia. Zborurile vor fi operate în fiecare miercuri şi duminică la orele 14:45 şi 17:55, cu aeronava Bombardier Q400 NextGen, cu o capacitate de 78 de pasageri. Biletele pentru această cursă vor costa de la 300 de euro în ambele direcţii.

Reprezentanta oficială a EuroLOT, Karolina Bursa, a relatat agenţiei "Infotag" că lansarea cursei aeriene Chişinău-Varşovia pe EuroLOT, este "nu doar o oportunitate de a stabili noi contacte de afaceri, dar şi de a creşte fluxul de vizitatori în cele două ţări".

"Sperăm că noua cursă va contribui la o promovare mai bună a EuroLOT şi Poloniei în Republica Moldova, precum şi la îmbunătăţirea relaţiilor de afaceri între cele două ţări", a spus ea.

Potrivit spuselor sale, călătorii din Republica Moldova vor beneficia de acordul de partajare a codului cu LOT Polish Airlines - compania aeriană naţională poloneză. Acest acord va permite pasagerilor în aeroportul din Varşovia să folosească alte zboruri LOT, inclusiv trasee lungi - în Chicago, Toronto, New York sau Beijing.

"În plus, acordul permite procurarea de bilete pasagerilor ambelor companii aeriene. Unul dintre avantaje este posibilitatea de a folosi un singur bilet de la Chisinau la Varşovia atât cu EuroLOT, cât şi către alte destinaţii cu LOT", a spus Bursa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?