Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cel de-al 18-lea concurent electoral s-a înregistrat în cursă

23 oct. 2014,, 11:25   Politică
3718 0
Foto: trm.md
Partidul Verde Ecologist (PVE) a depus la Comisia Electorală Centrală documentele, în vederea înregistrării în calitate de concurent la alegerile din 30 noiembrie curent. CEC a stabilit că partidul va fi înscris prealabil în buletinul de vot pe locul 18, informează NOI.md.

Printre candidații formațiunii incluși în lista electorală se numără președintele PVE, Anatolie Prohnițchi, managerul partidului Alla Tofan, colaboratorul științific Alexei Palancean. Precizăm că înregistrarea în cursa electorală urmează a fi efectuată în decursul a șapte zile de la data depunerii documentelor.

Recent, Comisia Electorală Centrală a lansat un Centru de Apel, la care autoritățile publice locale vor beneficia de asistență pentru gestionarea adecvată a Registrului de stat al alegătorilor. Linia de informare a Centrului de Apel funcţionează de luni pînă vineri, între orele 8.00 - 17.00. În prezent, în cadrul Centrului de Apel activează 20 operatori. Apelurile către Centru vor avea tarif ordinar și vor putea fi efectuate din orice localitate a Republicii Moldova.

Centrul de Apel este un proiect realizat cu suportul Programului PNUD pentru Democraţie și este finanţat de către Guvernul Suediei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?