Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Partidul popular a dat startul campaniei electorale

20 oct. 2014,, 17:15   Politică
3646 1
Foto: tribuna.md
Partidul Popular (PP) a prezentat luni scopurile şi obiectivele pentru curenta campanie electorală. Partidul va participa la alegerile parlamentare cu simbolul "mărul" şi sloganul "Înainte Moldova, Fără hoţi şi sărăcie!".

Potrivit agenţiei "Infotag", preşedintele partidului, Alexandru Oleinic, a spus că "PP intenţionează să câştige în lupta pentru putere, dar pentru aceasta trebuie cucerite inimile cetăţenilor".

"Moldova are nevoie de o putere nouă. Oamenii vor să vadă Europa aici, acasă, şi proiectele şi ideile noastre au scopul de a crea o Moldovă nouă, în care nu este loc pentru hoţi şi sărăcie. Partidul nostru a apărut din cauza dezamăgirilor populaţiei faţă de foştii guvernanţi şi intenţionează să schimbe situaţia", a menţionat el.

Printre scopurile principale, Oleinic propune revenirea la alegerea directă a Preşedintelui de către cetăţeni şi extinderea competenţelor acestuia, precum şi reducerea numărului deputaţilor de la 101 la 71.

Prim-vicepreşedintele PP, Valeriu Cosarciuc, consideră că "în condiţiile în care ţara se confruntă cu vremuri grele, trebuie întreprinse măsuri radicale".

"Paharul răbdării este plin. Oamenii dezamăgiţi de partidele de stânga şi dreapta nu-şi pot determina alegerea. Suntem dispuşi să demonstrăm cetăţenilor că ştim cum să găsim o ieşire din situaţia în care a ajuns ţara. Unul din subiecte vizează agricultura, autorităţile nu au idee cum să-l rezolve. Intenţionăm să acordăm subvenţii în mărime de 2 mii lei/ha, pentru ca oamenii să-şi poată asigura viitorul, iar în fiecare sat să deschidem întreprinderi prelucrătoare", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?