X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Expozie într-un bloc locativ din Orhei

18 oct. 2014,, 10:20   Societate
3229 1
Foto : facebook.com
Serviciul pompieri a fost alertat noaptea trecută într-un bloc de locuit cu cinci etaje din oraşul Orhei, unde s-a produs o explozie. În urma deflagraţiei o persoană a decedat, iar altele trei au fost traumate, informează NOI.md.

Apelul la 901 a fost recepționat în jurul orei 1.00. În urma deflagraţiei, 12 apartamente au fost avariate, iar patru dintre acestea au fost distruse complet. Este vorba de apartamente cu suprafaţa totală de 192 de metri pătraţi, de la etajele unu, doi și trei ale blocului locativ. De asemenea, geamurile altor apartamente din bloc au fost deteriorate.

Un efectiv format din 20 de salvatori au acționat pentru deblocarea victimelor și salvarea acestora. Toţi locatarii blocului au fost evacuaţi imediat din clădire. Angajații Serviciului Situații Excepționale urmează să ajute oamenii să-şi recupereze bunurile materiale dintre plăcile de beton distruse. Tot pe adresa indicată, pentru deonectarea blocului de la gaze a intervenit Serviciul 904. Inspectoratul de poliție al raionului Orhei asigură în prezent securitatea și ordinea publică.

Deocamdată, nu se cunoaşte cauza exploziei, incendentul urmînd a fi investigat de poliţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?