X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Toată gama culorilor, la expoziția tinerei pictorițe Anastasia Sidorenco (FOTO)

18 oct. 2014,, 13:00   Societate
4582 0
Foto: noi.md
La Ambasada Ungariei în Republica Moldova s-a deschis expoziția personală a tinerei și talentatei pictorițe Anastasia Sidorenco, informează NOI.md.

La Galeria de Artă a Ambasadei Ungariei, în perioada 17 octombrie - 4 noiembrie, este deschisă expoziția pictoriței Anastasia Sidorenco, în vîrstă de 22 de ani. La expoziție sînt prezentate peste 20 de lucrări create cu măiestrie de absolventa Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală” și actualmente studenta Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chișinău.

„Lucrările ei se evidențiază prin profunzimea gîndirii. Deocamdată este greu de spus exact care este stilul Anastasiei. După cum vedeți, se observă o combinație de suprarealism magic și sever. Ea deocamdată se află în căutare și întotdeauna experimentează, ceea ce o deosebește de ceilalți”, a menționat profesorul artistei Veaceslav Fisticanu.

Chiar dacă a participat la multe proiecte și expoziții, Anastasia lasă impresia unei persoane foarte modeste și drăguțe.
„La prima vedere ea pare foarte timidă, însă cînd îi privești lucrările vezi multă expresivitate și întreaga gama a culorilor. Atunci cînd intrăm în sala de studii imediat deosebim tablourile ei de lucrările altor elevi”, au relatat prietenii și colegii tinerei pictorițe.

„Sînt foarte bucuroasă să vă prezint lucrările mele. Este prima mea expoziție serioasă și sper să vă creeze o impresie plăcută”, a recunoscut cu sinceritate Anastasia.
Intrarea la expoziție este liberă de luni pînă vineri, de la 11.00 pînă la 12.00.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?