X 
Cutremure stiri: 506

Stadiul lucrărilor de reconstrucție a iluminatului stradal pe bd. Dacia

17 oct. 2014,, 18:00   Societate
3408 0
Foto: vedomosti.md
Primăria municipiului Chişinău informează că lucrările de modernizare a iluminatului stradal pe bd. Dacia, pe porţiunea Porţile Oraşului – Aeroportul Internaţional Chişinău se desfăşoară conform calendarului stabilit.

Astfel, până la acest moment au fost executate lucrări de amplasare în subteran a cablurilor de alimentare cu energie electrică şi a stâlpilor de iluminat public.În continuare, vor fi montate câte 2 braţe la fiecare pilon pe care vor fi instalate corpurile de iluminat.

În prezent, au loc lucrări de amenajare a spaţiilor verzi amplasate pe interiorul traseului.

Conform proiectului tehnic, reţeaua de iluminat public de cca 6,5 km va fi amplasată pe mijlocul traseului. Stâlpii vor avea o înălţime de 11 m şi 2 braţe, pentru a asigura iluminarea ambelor sensuri de circulaţie.

Costul lucrărilor este de cca 27 milioane lei, bani prevăzuţi în bugetul municipal pentru anul curent. Termenulderealizarealproiectului - decembrie 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав