X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

DAAC System Integrator este pregătită să implementeze proiecte în baza platformei 1C:ERP (VIDEO)

17 oct. 2014,, 08:15   Societate
4628 0
Foto: noi.md
Compania „DAAC SYSTEM Integrator” a prezentat clienților săi noua platformă 1C:ERP. Reprezentanții companiei au relatat despre pașii necesari pentru a trece de la aplicații separate pentru automatizarea unor sisteme de evidență (contabilitate, evidența cadrelor, operațiuni comerciale și de producție) la o platformă unică integrată de clasa ERP, informează NOI.md.

„În țară se înregistrează o dezvoltare dinamică a pieței. Succesul unei companii este determinat de calitatea informației și viteza de luare a deciziilor. În activitatea lor întreprinderile deseori se confruntă cu probleme care necesită soluții operative pentru a asigura dezvoltarea eficientă în continuare și păstrarea competitivității. Pentru soluționarea acestor probleme sistemele de automatizare a activității companiilor trebuie să fie în pas cu tehnologiile moderne, iar o soluție în acest sens este platforma 1C:ERP”, a menționat expertul de la „Price Water House” Bogdan Gheorghiță.

Directorul pentru proiecte de program din cadrul companiei „DAAC SYSTEM Integrator”, Ivan Sîrbu, a explicat că platforma a fost prezentată, în primul rînd, pentru a atrage atenția asupra acestui produs din partea conducătorilor întreprinderilor de producție interesate de îmbunătățirea și optimizarea proceselor de gestionare în cadrul companiei.

Proiectul de implementare a sistemului integrat ERP, care unește toate modulele de evidență în baza unei singure platforme, este un proiect complex și de multe ori este legat de schimbări esențiale a proceselor de afaceri în cadrul întreprinderii, iar în unele cazuri și de schimbarea structurii organizaționale. La etapa actuală, compania „DAAC SYSTEM Integrator” are ca sarcină informarea și consultarea întreprinderilor în vederea implementării platformei de clasa ERP, ținînd cont de scopurile strategice, situația curentă și posibilităților acestora.

„Principalul avantaj al acestei platforme constă în aceea că, spre deosebire de sistemele similare occidentale, versiunea noastră este mai comodă și pe înțelesul consumatorilor noștri. Acest produs a fost elaborat ținîndu-se cont de mentalitatea noastră și răspunde acelor exigențe pe care le stabilesc conducătorii subalternilor”, a menționat directorul Departamentului consulting al companiei „DAAC SYSTEM Integrator”, Oleg Goriuc.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?