X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

La Chișinău va avea loc o nouă ediție a Bienalei Internaționale de Arte Decorative și Aplicate

14 oct. 2014,, 09:15   Societate
5597 0
Foto: kavkaz-uzel.ru
La Centrul de Expoziții „Brâncuși”, în perioada 14 octombrie – 2 noiembrie 2014 va fi organizată Bienala Internațională de Arte Decorative/Aplicate, relatează NOI.md. Uniunea Artiștilor Plastici din Republica Moldova organizează această expoziție la Chișinău deja al treilea an consecutiv. Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Culturii.

Proiectul are ca scop reflectarea evoluției artei decorative aplicate în ultimii doi ani. Asemenea evenimente permit pictorilor și amatorilor de artă să se familiarizeze cu multitudinea de stiluri care demonstrează posibilitățile artei decorative aplicate în lumea contemporană.

În cadrul expoziției sînt expuse lucrări din mai multe țări, oferind astfel posibilitatea de a face schimb de experiență între pictorii profesioniști locali și de peste hotare. La expoziție vor fi prezentate atît tehnologii moderne, cît și tehnologii tradiționale de confecționare a obiectelor de artă. Oaspeții evenimentului vor putea aprecia tehnici precum țesutul, serigrafia, ceramica, fabricarea bijuteriilor, designul vestimentar și de interior, prelucrarea lemnului, a sticlei și multe altele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?