Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Lukoil-Moldova a prezentat ANRE planul de acțiuni privind eliminarea încălcărilor depistate

13 oct. 2014,, 09:00   Economie
4554 0
Foto: noi.md
Compania „LUKOIL-Moldova” a elaborat și prezentat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică planul de acțiuni privind eliminarea abaterilor de la Metodologia de calculare și aplicare a preţurilor la produsele petroliere, depistate în urma controalelor pentru perioada 2011-2013, relatează NOI.md. Informația a fost comunicată de ANRE și „LUKOIL-Moldova”, care au clarificat definitiv situația legată de cerințele regulatorului înaintate companiei petroliere menționate.

În legătură cu unele informații speculative publicate în presă, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) precizează că, în baza Hotărîrii Consiliului de administrație al ANRE nr. 694 din 6 octombrie 2014, a fost emisă o prescripție adresată ICS „LUKOIL - Moldova” SRL privind abaterile constatate de ANRE în cadrul controlului efectuat la întreprinderea respectivă, și nu retragerea licenței acesteia, precum se vehiculează în unele mijloace de informare în masă. Termenul de executare a prescripție este data de 21 octombrie 2014.

ANRE afirmă că pe 10 octombrie 2014 a primit un plan de acțiuni al ICS „LUKOIL - Moldova” SRL privind înlăturarea abaterilor ce se conțin în prescripția nr.000102 aprobată de Consiliul de administrație al ANRE la 6 octombrie 2014.

ANRE a declarat că va monitoriza în continuare activitatea acestei companii privind îndeplinirea planului de acțiuni și neadmiterea pe viitor a abaterilor de la condițiile licenței deținute de ICS „LUKOIL - Moldova” SRL și de la prevederile Metodologiei de calculare și aplicare a preţurilor la produsele petroliere.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?