Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Sentinţă de modă” pentru reprezentantele sexului feminin din Moldova

9 oct. 2014,, 17:20   Societate
4642 0
Foto: livinternet.ru
După un studiu efectuat de un site de divertisment s-a aflat ce totuşi nu le place bărbaţilor tineri în vestimentaţia domnişoarelor din capitală, relatează NOI.md cu referire la locals.md.

Unul dintre bloguri şi-a propus să afle opinia bărbaţilor şi a efectuat studiul „I’M SEXY AND I KNOW IT”. Autorii textului au formulat doar o singura întrebare – ce este „tare” acum și ce este greşit? După asta au pronunţat sentinţa pentru cele care exagerează cu „deliciile de modă”.

Potrivit sursei citate, au fost publicate următoarele „lacune” în selectarea ţinutelor: diverse modele de salopete, care în opinia bloggerilor constituie „o urîciune cu floricele, cu un elastic ce strînge pieptul şi șlițul undeva între picioare”, care ar fi mai potrivite pentru copii în vîrstă de 12 ani. În afară de aceasta, ca şi mai înainte, nu sînt salutate imprimeurile de leopard pe tot corpul şi bluzele străvezii, prin care se vede o lenjerie nu prea elegantă, ceea ce este culmea vulgarităţii. Un mare „rău” au fost numite dresurile lycra, care fac picioarele mai pline și să lucească parcă de grăsime.

În topul lacunelor figurează și blugii rupţi. Unele domnişoare cred că, îmbrăcîndu-i, ele sînt la înălţime. În unele cazuri ele se aseamănă cu un hipopotam sau cu un salam legat cu o sfoară.

Studiul a fost efectuat nu pentru a persifla tineretul contemporan, dar pentru a arăta gusturile unor reprezentante ale sexului feminin. Faptul că la studiu au fost solicitaţi doar bărbaţii ne duce la gîndul că nu toţi sînt atraşi de farmecele expuse indecent şi absurditatea purtării încălţămintei care nu se potriveşte cu anotimpul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?