X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Voronin: De ce Diacov a permis așa înjosire?! (VIDEO)

7 oct. 2014,, 14:10   Politică
8025 7
Foto: noi.md
„Lista electorală a Partidului Democrat a fost întocmită de două persoane, în baza unor interese”. Opinia aparține liderului PCRM, Vladimir Voronin, și a fost exprimată astăzi în cadrul unei conferințe de presă care a vizat scrutinul parlamentar din noiembrie, notează NOI.md.

„Din ceea ce cunosc de la început, lista lor e cam una și aceeași. Reprezentanții care sînt apropiați de unele persoane s-au ridicat mai sus, iar alții au fost plasați mai jos. Nu l-am înțeles pe binecunoscutul meu prieten Dumitru Diacov. De ce el a permis așa înjosire? Să-l arunce pe dînsul în urmă. El, care este unul dintre fondatorii acestui partid și președintele de onoare al PD? Interese! Listă făcută de două persoane cu ușile închise, unul care știe a scrie, și altul a citi”, a comentat Voronin.

În opinia politicianului, scopul democraților este de a fura din voturile și mandatele comuniștilor, la următoarele alegeri.

Menționăm că Marian Lupu, Vlad Plahotniuc și Igor Corman sînt primii trei clasați în lista electorală a Partidului Democrat. Formațiunea va fi poziționată prima în buletinul de vot la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?