Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

130 de metri cubi de deșeuri, evacuate de pe Piața Marii Adunări Naționale

6 oct. 2014,, 11:20   Societate
3469 1
Foto: alfanews.md
Peste 130 de metri cubi de deșeuri au fost evacuate de pe Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău în urma Zilei Naționale a Vinului, sărbătorite în weekendul trecut, relatează NOI.md.

Lucrările de curățare din centrul orașului continuă și astăzi, au comunicat șefii serviciilor comunale în cadrul ședinței operative de la Primărie.
„Lucrul va continua pînă cînd pe Piaţă vor mai fi gherete şi pavilioane. Cred că pînă la amiază Piaţa va fi eliberată şi curăţată”, a menţionat şeful Regiei „Autosalubritate”, Tudor Maniv.

După cum a menţionat şeful Asociaţiei de Gospodărire a Spaţiilor Verzi, Eliferii Haruţa, peluzele din centrul oraşului au fost distruse. „În locurile în care au fost instalate mese nu mai sînt peluze, ele trebuie restabilite”, a constatat Haruța.

La rîndul său, şeful-adjunct al Direcţiei generale comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii, Valentina Constantinov, a recomandat ca pentru Hramul Oraşului să fie amplasat un număr mai mare de coşuri de gunoi, în special în jurul pavilioanelor agenţilor economici, precum şi un număr mai mare de locuri de consum, deoarece la sărbătoarea trecută mulţi vizitatori au fost nevoiţi să stea în picioare cu farfuriile în mîini.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?