X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

„Tîrgul de cariere”, deschis pentru potențialii angajați din capitală

3 oct. 2014,, 16:30   Societate
3658 0
Foto: trm.md
În perioada 3-4 octombrie, între orele 10:00 şi 17:00, în incinta Centrului Comercial şi de Agrement „Shopping Malldova” îşi va deschide lucrările „Tîrgul de cariere”, în cadrul căruia orice doritor va putea să-şi găsească un loc de muncă, relatează NOI.md.

La tîrg vor participa peste 20 de companii din sfera comerţului, serviciilor, finanţelor, auditului şi altele. Toţi doritorii de a-și găsi un job vor avea posibilitatea să comunice cu reprezentanţii firmelor şi companiilor şi să cunoască mai multe despre actualele tendinţe de pe piaţa muncii.

De locuri vacante pot beneficia atît absolvenţii instituțiilor de învăţămînt superior, cît şi doritorii de a-şi găsi al doilea loc de muncă sau cei ce doresc să-şi schimbe domeniul de activitate. Renumitele companii comerciale şi instituţii financiare din Moldova, cum ar fi Green Hills, FoxMart, Mobiasbancă intenţionează să le ofere tinerilor specialişti posturi de vînzător-consultant şi casier, în vederea promovării ulterioare a cadrelor. Asemenea bănci, cum ar fi Mobiasbancă şi ProCreditBank, oferă locuri de muncă pentru funcţia de administrator de baze de date, manager pentru relaţii cu clienţii şi altele.

Începînd cu anul 2011, organizatorul evenimentului este Compania „Kintaly”. Directorul proiectului, Eugen Gîrlă, a menţionat că în acest an majoritatea companiilor au nevoie de lucrători potenţiali, cu cunoaşterea limbii engleze, deoarece multe dintre ele sînt internaţionale.

„Anul trecut, în cadrul tîrgului s-au oferit mai multe locuri de muncă în sfera vînzărilor. În afară de aceasta, în căutare erau şi specialişti cu studii în economie. În acest an avem un program mai diversificat”, a explicat Gîrlă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?