Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 935

Filat: Ne vom bate pentru viitor

2 oct. 2014,, 18:15   Politică
3955
Foto: trm.md
Liderul PLDM, Vlad Filat, afirmă că lista electorală a formațiunii a fost întocmită astfel încît să ofere soluții la probleme cu care se confruntă Republica Moldova. Declarația a fost făcută în urma ședinței de astăzi a Consiliului Național Politic al PLDM, care a stabilit candidații la parlamentare, informează NOI.md.

„Pentruacest viitor așa cum am procedat pînă în prezent, ne vom bate. Asta înseamnă un rezultat care să permită continuarea unei guvernăriproeuropene. Mincinoșii, manipulatorii și cei care vor să ducă țară în neunde, nu pot să acceadă la guvernare și asta este obiectivul nostru. Noi n-am pus accentul pe primul, ci ne-am dorit ca lista să fie compusă din oameni care au capacități”, a precizat Filat.

Și premierul Iurie Leancă a menționat că listă este formată din personalități capabile.

„Avem o listă reprezentativă, avem și tineri și cei care au fost la lansarea partidului. Oameni cu viziuni, profesioniști, după mine este cea mai bună listă în rîndul concurenților electorali”, a spus Leancă.

Totodată, Vlad Filat a anunțat PLDM că nu va face coaliție cu Partidul Comuniștilor și nici cu sateliții acestora, după alegeri. Filat a anunțat că va negocia doar cu partidele capabile să implementeze obiectivele de integrare europeană.

Menținăm că primul pelista electorală a PLDM este VladFilat, acesta fiind urmat de Iurie Leancă și LilianaPalihovici.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав