X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Partidul Comuniştilor a discutat candidaturile la postul de primar al Chişinăului

2 oct. 2014,, 15:00   Politică
6048 1
Foto: publica.md
Partidul Comuniştilor examinează candidatura fostului ministru al Mediului Violeta Ivanov, în calitate de pretendent principal din partea formaţiunii pentru postul de primar al Chişinăului, la alegerile locale din mai 2015. Informația a fost comunicată agenției "Infotag" de un reprezentant al PCRM, solicitînd anonimatul.

"Pe lîngă aprobarea listei de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, conducerea PCRM are o atitudine serioasă şi faţă de înaintarea unui candidat pentru postul de primar, deoarece pînă la alegerile locale a rămas mai puţin de un an", a menţionat sursa.

Reprezentantul a spus că "anume din acest motiv Ivanov a devenit şefa staffului electoral al PCRM pe municipiu".

"Ivanov este un bun specialist şi ea place alegătorilor. Este un candidat puternic şi partidul mizează pe ea", a subliniat comunistul.

Violeta Ivanov a ocupat postul de ministru al Ecologiei şi Resurselor Naturale în componenţa guvernului Zinaida Greceanîi, în anii 2008-2009. După trecerea PCRM în opoziţie, conform rezultatelor alegerilor parlamentare anticipate din 29 iulie 2009, ea a devenit deputată în fracţiunea comuniştilor. În prezent este la fel deputată – conduce Comisia parlamentară mediu şi schimbări climatice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?