X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Alexandr Lukașenko: Belarusul așteaptă vinuri moldovenești în cantități mari. Sînt excelente și nu au nevoie de publicitate

25 sep. 2014,, 17:30   Economie
4413 0
Foto: 21.by
„Așteptăm vinuri moldovenești în cantități mai mari pe piața belarusă. Sînt excelente și nici nu au nevoie de publicitate”, a declarat președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, în cadrul întrevederii cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, și președinții fracțiunilor parlamentare, relatează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al Parlamentului, Alexandr Lukașenko a declarat că țara sa este deschisă pentru colaborare cu Moldova, în special pentru intensificarea cooperării comercial-economice.

Totodată, Alexandr Lukașenko a declarat că Belarusul respectă decizia Republicii Moldova de asociere la UE. „În contextul actual, asocierea la UE a Republicii Moldova este un proiect de dezvoltare corect ales. UE dispune de posibilități, inclusiv financiare, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați și să vă modernizați”, a spus președintele Belarusului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?