X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

30% reducere pentru aplicanții din Moldova la cursurile de MBA la Universitatea Sheffield (FOTO) ©

23 sep. 2014,, 10:20   Societate
4203 0
Foto: noi.md
Universitatea Sheffield continuă și anul acesta campania de promovare în Republica Moldova pentru cursurile de MBA care au loc la București, România. Pentru aplicanții din Republica Moldova se oferă reduceri în valoare de 30% din costul studiilor.

Universitatea Sheffield din Marea Britanie este una dintre cele mai bine cotate universități din lume, aflată mereu in top 10 in UK, iar în anul 2011 a fost declarată Universitatea Anului de către Times Higher Education. Programul MBA al Universității Sheffield este predat in București, România din anul 2006, dând astfel posibilitatea managerilor din aceasta regiune să învețe într-un sistem educațional de elită. Din punct de vedere financiar, condițiile la aceasta universitate sunt mult mai avantajoase. De asemenea studenții pot îmbina cu ușurință job-ul, studiile și viața personală.

Programul MBA este special creat pentru managerii zilelor noastre. Cei care activează pe o piața locală sau globală și care au nevoie să-și îmbunătățească abilitățile. Acest program oferă o bază solidă, celor care sunt cu adevărat interesați să-și îmbogățească cunoștințele pentru a se dezvolta, a fi mai performanți și a avansa în carieră. Dacă sunteți interesați puteți vorbi personal cu Reprezentantul Universității Sheffield pe data de 02 octombrie (orele 12-16) la Leogrand Hotel. Pentru a vă programa, vă rugam să contactați Biroul Reprezentant din București: la numărul de telefon 004.021.315.27.23 sau pe email: avasile@city.academic.gr

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?