Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Strada pietonală ar putea să nu fie gata de Hramul Chișinăului

22 sep. 2014,, 14:08   Societate
4437 0
Foto: point.md
Există îngrijorări că amenajarea străzii pietonale Diordiţa ar putea să nu fie finalizată de Hramul Chișinăului, relatează NOI.md.

«În prezent sînt în curs de desfăşurare lucrările în zonele străzilor Cosmonauţilor şi Alexandru cel Bun. Finalizarea lucrărilor ar putea fi posibilă în cazul în care vom reuşi să soluţionăm o problemă financiară cu antreprenorii», a spus astăzi la o şedinţă a serviciilor municipale şeful Cabinetului primarului general, Lilian Carp.

Viceprimarul Nistor Grozavu a ordonat ca antreprenorul care execută lucrările să fie invitat la întrunirea cu reprezentanţii Direcției generale finanțe a Primăriei capitalei, pentru soluţionarea cît mai rapidă a problemei.

«Problemă de achitare pentru lucrările prestate se tergiversează foarte mult. Locuitorii municipiului nu înţeleg de ce lucrările în această zonă iarăşi au fost suspendate parţial, dacă nu în întregime», a menţionat Grozavu.

Anterior, autorităţile municipale au promis că strada pietonală Diordiţa va fi gata de Hramul capitalei. Amintim că lucrările de amenajare a acestei zone au început în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci termenele de dare în exploatare a acestui obiect au fost amînate în mod repetat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?