X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

La Budeşti vor avea loc competiţii de hipism spectaculoase

20 sep. 2014,, 09:00   Societate
5034 0
Foto: mts.gov.md
În acest weekend, pe 20 şi 21 septembrie, pe teritoriul Clubului Sportiv de Hipism "Sparta", va avea loc Campionatul Republicii Moldova şi Cupa Primăriei Budeşti la hipism, relatează NOI.md.

Competiţiile de depăşire a obstacolelor se vor desfăşura în incinta clubului "Sparta", situat într-o zonă pitorească de pădure, în apropierea satului Budeşti, nu departe de Chişinău. Evenimentul este prilejuit de aniversarea a 559-a a înfiinţării satului Budeşti şi aniversării a 10-a a clubului "Sparta".

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor putea participa toţi doritorii. Printre participanţi vor fi atît tinerii călăreţi de 12-14 ani, cît şi sportivi renumiţi, cum ar fi Serghei Schimbător, Stanislav Cîşlaru, precum şi maestrul internaţional al sportului de hipism, participant al Jocurilor Olimpice 1992 de la Barcelona, Oleg Carpov.

În a doua zi a competiţiilor, vor fi anunţaţi cîştigătorii şi înmînate premiile valoroase, în formă de diplome de onoare, medalii şi cupe. Fondul total de premiere, în valoare de 10 mii de lei, a fost acumulat graţie susţinerii din partea Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Primăriei Budeşti, Federaţiei Ecvestre din Republica Moldova, Clubului Sportiv de Hipism "Sparta" etc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?