X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Moldova nu a convins „Rospotrebnadzor”-ul de calitatea și siguranța vinurilor moldovenești

19 sep. 2014,, 14:15   Economie
3844 0
Foto: noi.md
„Rospotrebnadzor” a declarat că Moldova nu a prezentat materiale suplimentare privind asigurarea calității stabile și siguranței producției care ar urma să fie livrată în Rusia.

Informația a fost difuzată într-un comunicat emis de Serviciul Federal de Supraveghere în Sfera Protecției Drepturilor Consumatorilor și Bunăstării Omului al Federației Ruse („Rospotrebnadzor”), după întrevederea specialiștilor serviciului rus cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov, care a avut loc pe 17 septembrie la Moscova, relatează NOI.md.

Potrivit sursei citate, în cadrul întrevederii de lucru care a avut loc la inițiativa părții moldovenești, părțile au făcut un schimb de opinii privind livrările producției agricole din Moldova în Rusia.

„Moldova nu a prezentat materiale suplimentare privind asigurarea calității stabile și siguranței producției care ar urma să fie livrată în Rusia. Rospotrebnadzor este dispus să continue activitatea la nivel de experți”, se precizează în comunicatul instituției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?