Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Voronin a dezvăluit sloganul electoral al PCRM

19 sep. 2014,, 10:34   Politică
5049 1
Foto: noi.md
Pregătirile Partidului Comuniștilor pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie sînt în toi, anunță liderul formațiunii, Vladimir Voronin. Politicianul a declarat că conducerea partidului a stabilit deja componența staffului electoral, dar și sloganul cu care PCRM va merge în alegeri, notează NOI.md cu referire la interviul acordat postului Național 4.

„Sloganul electoral va fi «Să înlăturăm corupția și mafia de la guvernare și să îmbunătățim viața oamenilor». Mai bine ar fi fost dacă era alcătuit din două cuvinte, dar nu am reușit să-l compunem în așa fel. Prima sarcină este înlăturăm toți bandiții, iar mai departe să dezvoltăm economia, din ceea ce a rămas, pentru că a rămas doar scrum”, a precizat Voronin.

Potrivit politicianului, componența staffului electoral central a fost stabilită încă în luna iunie curent, în fruntea acestei structuri fiind desemnat Artur Reșetnicov. Deputatul are patru locțiitori – Maria Postoico, Galina Balmoș, Violeta Ivanov și Igor Vremea. În prezent, în cadrul partidului au loc pregătirile staffurilor electorale la nivel raional.

„Tradițional la noi se încep pregătirile imediat după ce se termină alegerile precedente. Programul electoral l-am finisat și l-am prezentat electoratului. Vrem să avem la fiecare birou electoral reprezentanți ai partidului pentru monitorizarea scrutinului. Trebuie să propunem în jur de 12 mii de persoane din cadrul partidului. Pentru a 7-a oară participăm la alegeri”, a specificat Voronin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?