COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6792
Coronavirus stiri: 7612

Vicespicher: Ședinţele Comisiei pentru economie s-au transformat în conferinţe de presă

18 sep. 2014,, 10:48   Economie
3349 0
Foto: unimedia.info
Şedinţele Comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe s-au transformat în conferinţe de presă, la care liberal-reformatorii nu vor participa. Anunțul a fost făcut de vicepreşedintele Parlamentului, vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator, Oleg Bodrug, intervievat de agenția "Infotag".

În acelaşi timp, el a dat asigurări că PLR nu se împotriveşte să discute chestiunile legate de situaţia din cadrul Băncii de Economii şi Aeroportului Chişinău.

"Noi nu renunţăm la aceste discuţii şi vom insista ca ele să aibă loc, însă considerăm că ultimele şedinţe s-au transformat în conferinţe de presă ale preşedintelui Comisiei, Veaceslav Ioniţă. Dar conferinţele de presă nu trebuie amestecate cu activitatea Parlamentului", consideră Bodrug.

Preşedintele PLR, Ion Hadârcă, a menţionat că formaţiunea pe care o conduce nu poartă responsabilitate pentru faptul că şedinţele Comisiei nu au loc, deoarece la ele au lipsit şi deputaţii PLDM şi cei ai PDM.

Printre proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei se numără decizia cu privire la ilegalitatea concesionării Aeroportului şi proiectul de lege privind exproprierea pachetului de acţiuni al BEM, transferate de către stat persoanelor fizice, în rezultatul emisiei suplimentare de acţiuni în iulie 2013. Autorii celor două proiecte sînt membri ai PLR, care anterior au criticat Guvernul pentru faptul că a permis acest lucru.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽