X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ghimpu: Trădătorii nu vor accede în Parlament

16 sep. 2014,, 12:22   Politică
4795 4
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că formațiunea sa este dispusă să formeze o coaliție cu partidele democrate după alegerile parlamentare din noiembrie. Anunțul a fost făcut de politician în cadrul emisiunii „În profunzime”.

Liderul liberalilor se arată convins că PL va obține un rezultat bun în alegeri, iar grație acestui fapt se va menține la guvernare. Mihai Ghimpu a ținut să precizeze însă că nu va permite ca PL să fie folosit în scopuri îndoielnice și nici nu va admite crearea unei coaliții după formatul din 2009.

„PL va obține un scor bun, așa încît la guvernare să rămînă partidele democrate, cu ajutorul PL. Noi nu vom accepta ca la guvernare să fie oameni corupți, că atunci degeaba vorbim de bunăstare. Nu va fi așa cum a fost în 2009, cînd am spus că PL vrea un singur lucru – să fie alianță. Acum nu va fi așa, vom face în așa fel încît să avem o guvernare cinstită, o guvernare pentru oameni, care să întoarcă înapoi Banca de Economii, Aeroportul. Noi nu mai vrem așa, de dragul integrării europene, să fie folosit PL, cetățenii”, a punctat Ghimpu.

În ceea ce-i privește pe liberalii reformatori, politicianul a subliniat că aceștia nu au șanse să acceadă în viitorul parlament, iar în aceste condiții negocierile pentru formarea unei coaliții se vor desfășura diferit.

„O să vedem, de data asta i-au cumpărat pe ăștia cu pantofi sau sandale. Data viitoare n-o să mai aibă de unde cumpăra și rupe partidul în două ca să-și satisfacă pofta. N-o să mai fie așa. Trădătorii nu vor intra în parlament”, a spus Ghimpu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?