X 
Cutremure stiri: 506

Pînă la sfîrșitul săptămînii, în toate stațiile de așteptare din capitală vor apărea orarele de circulație a troleibuzelor

15 sep. 2014,, 14:55   Societate
2902 0
Foto: ziarelive.ro
Orare de circulație a troleibuzelor în stațiile de așteptare din capitală au fost plasate în proporție de 80%, a comunicat la ședința operativă desfășurată astăzi la Primăria Chișinău directorul Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

În același timp, primarul municipiului, Dorin Chirtoacă, și-a exprimat nemulțumirea față de termenul de executare a lucrărilor.

„Trebuie să fie amplasate orarele de circulaţie la toate staţiile, 80% nu este suficient. În toate staţiile să fie afişat orarul pe unul dintre pereţii care a mai rămas întreg. Constatăm cu regret că nu s-a respectat decizia. Este un lucru bun că s-a majorat numărul de unităţi, dar nu este suficient. Pînă la sfîrşitul acestei săptămîni rezolvaţi problema, ca să nu fie cazul să trecem la sancţiuni disciplinare sau de ordin administrativ”, a spus Chirtoacă.

La rîndul său, Morgoci a promis să afișeze pînă la sfîrșitul săptămînii orarele de circulație în stațiile rămase.

În plus, primarul a cerut conducerii Regiei să revizuiască comportamentul șoferilor și taxatorilor, să acorde atenție ordinii și curățeniei în transportul public. Chirtoacă a interzis, de asemenea, plasarea publicității în interiorul și pe exteriorul troleibuzelor.

În prezent, pe străzile Chișinăului circulă 296 de troleibuze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав