Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Prețul frînelor defecte – 30 tone de alcool (FOTO)

13 sep. 2014,, 13:00   Societate
4487 0
Foto: noi.md
„Conform datelor preliminare, cauza accidentării cisternei cu alcool este defecțiunea la sistemul de frîne al camionului”, a comunicat pentru NOI.md, șeful Inspectoratului de Poliția al raionului Cimișlia, Vasile Melente.

Accidentul s-ar produs pe 5 septembrie, în Cimișlia, la intersecția „Basarabeasca-Comrat”.

La intrarea în localitate, în imediata apropiere de benzinărie, la intersecția „Basarabeasca-Comrat” un camion, ce transporta 30 de tone de alcool etilic, s-a răsturnat și a luat foc.
Serviciile operative, sosite la fața locului nu au admis extinderea incendiului asupra clădirilor din apropiere și a stației PECO și au lichidat focul rapid.

„Problema este că pînă intrarea în Cimișlia este precedată de o vale abruptă și o cotitură bruscă. Potrivit șoferului, care, din fericire, a scăpat doar cu o fractură a claviculei și cu un șoc, încă la începutul văii, frînele camionului au cedat. Iată de ce el s-a răsturnat. Însă aceasta este doar o versiune preliminară. Grupul operativ lucrează, experții încă nu au emis o încheiere. Și nici nu e de mirare, deoarece mașina a ars complet”, a explicat Melente.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?