X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ucraina va amplasa la Bolgrad trupe suplimentare, din cauza riscurilor din partea Transnistriei

12 sep. 2014,, 17:30   Societate
3810 1
Foto: bessarabiainform.com
Oraşul Bolgrad, regiunea Odesa, va găzdui o brigadă a Gărzii Naţionale a Ucrainei şi o companie voluntară de miliţie. Anunțul a fost făcut de viceministrul de interne al Ucrainei Serghei Cebotari în timpul unei vizite în regiunea Odesa.

„În primul rînd, este vorba despre conflictul militar din ţara noastră şi posibilele riscuri militare din partea Transnistriei. Prin urmare, am examinat posibilitatea de cantonament în acest oraş al unei brigăzi a Gărzii Naţionale şi a companiei voluntare de miliţie „Bolgrad”, cu numărul total de peste 100 de persoane”, a menţionat Cebotari.

Potrivit viceministrului, "problemele cu privire la organizarea muncii a unităţilor de aplicare a legii vor fi soluţionate cît mai curînd posibil, iar cantonamentul detaşamentelor va crea, de asemenea, cinci sute de locuri de muncă".

Decizia privind unităţile suplimentare a fost luată în condiţiile în care Transnistria în mod permanent efectuează exerciţii şi pregătiri militare, inclusiv ale oficialilor din administraţie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?