Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filat are un mesaj pentru comuniști: „Încetați să plîngeți”

12 sep. 2014,, 13:20   Politică
3621 5
Foto: noi.md
Liderul PLDM, Vlad Filat, le-a recomandat comuniștilor să nu se mai plîngă și să înceapă să acționeze. Mesajul a fost transmis de politician în cadrul unei emisiuni televizate la postul Național 4, după ce anterior PCRM a depus o sesizare la Comisa Electorală Centrală pe marginea mitingului organizat recent de liberal-democrați. Potrivit comuniștilor, formațiunea ar fi încălcat Codul electoral atunci cînd a desfășurat mitingul, înainte de începerea campaniei electorale.

„Cu bocete nu aduni voturi. Să se concentreze prin a vorbi cu oamenii. Cît s-au aflat la guvernare nu au făcut nimic pentru țară. Iar de cînd nu mai guvernează, în loc să contribuie ca partid de opoziție, au făcut doar instabilitate și au pus doar piedici în calea dezvoltării: prin revoluții de catifea, prin boicotările din cadrul ședințelor plenare. Stimați comuniști, încetați plînsul. Treceți la treabă”, a precizat Filat.

Menționăm că liberal-democrații au desfășurat pe 7 septembrie mitingul „PLDM pentru Europa” în Piața Marii Adunări Naționale. La eveniment au participat cîteva mii de membri și susținători ai formațiunii din toate raioanele țării.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?