Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Stadiul lucrărilor pe şantierul din strada Alecu Russo (FOTO)

11 sep. 2014,, 08:30   Societate
4452 1
Foto: chisinau.md
Lucrările pe şantierul din str. Alecu Russo se apropie de final, transmite NOI.md cu referire la nota informativă a Primăriei.

La moment, se execută lucrările de amenajare a spaţiilor verzi în interiorul sensurilor giratorii de la intersecţia străzilor Moscova – Alecu Russo – Kiev – Bogdan-Voievod şi străzile Alecu Russo – Mihai Sadoveanu. Sensurile giratorii sînt deja funcţionale, iar pînă acum a fost aplicat pavajul din piatră de granit. De asemenea, acum se mai lucrează la reparaţia intrărilor în curţi şi se repară străzile care intersectează str. A. Russo.

Constructorul a încheiat lucrările de amenajare a parcajelor cu pavaj ecologic, a trotuarelor şi drumurilor laterale. De menţionat că de-a lungul străzii A. Russo, parcările au fost resistematizate. Pe ambele părţi se va parca în spic şi s-au obţinut, astfel, mai multe locuri de parcare. Pe tot traseul străzii, pe ambele sensuri, a fost făcută pistă pentru biciclişti.

După ce vor fi încheiate toate lucrările, de-a lungul străzii va fi aplicat marcajul rutier şi indicatoarele circulaţiei rutiere. După reconstrucţie, strada A. Russo va avea şase benzi de circulaţie. Lucrările pe şantierul dat au demarat la sfîrşitul anului 2012, iar costul proiectului este de circa 100 milioane lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?