Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

La Ghidighici grupul „Şoferii ajută pietonii” organizează competiții de pilotaj auto în condiţii extreme

8 sep. 2014,, 17:22   Societate
3749 0
Foto: nis.eu
Pe 13 și 14 septembrie, la Ghidighici se vor desfăşura competiţii şi master-classuri de conducere defensivă şi pilotaj în condiţii extreme, informează NOI.md.

Membrii grupului din rețelele sociale "Şoferii ajută pietonii: Chișinăul fără microbuze" au decis să-şi organizeze propriile competiţii și să le arate şi altora cum să-şi piloteze cu pricepere "caii săi de fier". În această inițiativă a lor, ei vor fi susţinuţi inclusiv de Școala de Conducere Defensivă și Pilotaj.

Startul cursei autovehiculelor și motocicletelor va fi dat la Sculeni, ora 12.00, și va continua pe lîngă teritoriul Complexului GOA de la Ghidighici. Organizatorii promit concursuri interesante și master-classuri de pilotaj.

Competiţiile vor dura două zile, iar numărul "mijloacelor de transport" nu trebuie să depășească 18 mașini. Conducătorii auto îşi selectează, de asemenea, din timp pasagerii, pentru a diversifica procesul competițiilor.

La sfîrșitul părții competitive vor fi desemnaţi "cîștigătorii", cărora le vor fi acordate reduceri și certificate pentru studii la Școala de Conducere Defensivă și Pilotaj.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?