Preşedintele stiri: 3022

Sîrbu: Comuniștii reacționează bolnăvicios

4 sep. 2014,, 12:15   Politică
4536 12
Foto: noi.md
„Acuzațiile de corupție aduse la adresa Partidului Democrat nu sînt decît minciuni inventate de PCRM, pe fondul temerilor formațiunii de a-și pierde propriii alegători”. Astfel a comentat pentru NOI.md democratul Sergiu Sîrbu declarația staffului republican al PCRM, potrivit căreia democrații intenționează să falsifice alegerile din acest an.

Reprezentantul PD a calificat reacția opoziției drept bolnăvicioasă și a precizat că se aștepta la un asemenea comportament din partea oponenților politici. În ceea ce privește acuzațiile de cumpărare a alegătorilor, Sîrbu a catalogat învinuirile drept invenții.

„Comuniștii au, probabil, o frică legată de faptul că alegătorii lor vor veni masiv la sediile PD pentru a vota candidații noștri pentru alegeri. Noi sîntem foarte bucuroși și mulțumiți că această inițiativă a stîrnit reacții atît de aprinse în societate. Faptul că comuniștii ne critică dur demonstrează că sîntem pe calea cea dreaptă și denotă că la ei joacă invidia. Comuniștii nu fac decît să născocească minciuni, iar aceasta este o reacție bolnăvicioasă”, a spus Sîrbu.

Potrivit deputatului democrat, organizarea alegerilor primare pentru desemnarea candidaților electorali înainte de alegeri ar putea servi drept exemplu pentru celelalte formațiuni politice. „Nu vrem să avem un drept exclusiv asupra acestei inițiative. Dacă alte partide vor să urmeze exemplul nostru, îi îndemnăm să procedeze la fel”, a explicat Sîrbu.

Într-o declarație a staffului republican al PCRM se menționează că democrații intenționează să cumpere alegătorii și să falsifice alegerile parlamentare. Potrivit comuniștilor, în ultimii cinci ani, „PD și-a demonstrat inventivitatea în activitatea politică într-o singură direcţie – corupţia politică”.
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X