Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Candidații electorali ai PD vor fi aleși direct de cetățeni

3 sep. 2014,, 10:21   Politică
3676 6
Foto: noi.md
Partidul Democrat va organiza în premieră alegeri deschise pentru selectarea candidaților care vor forma lista electorală a formațiunii, la scrutinul parlamentar din noiembrie. Anunțul a fost făcut de președintele PD, Marian Lupu, astăzi în cadrul unui briefing, notează NOI.md.

Alegerile vor fi organizate de democrați pe 28 septembrie curent și se vor desfășura la sediile formațiunii din toate raioanele țării. Lupu a precizat că prin acest exercițiu urmează a fi pus în aplicare într-o formă sau alta votul uninominal, inițiativă pentru care au pledat anterior.

„PD va organiza în premieră alegeri deschise pentru selectarea candidaților noștri pe lista electorală. Toți vor putea vota în ziua de 28 septembrie, prezentîndu-se la urnele de vot, și pe această cale va fi întocmită lista electorală. Toți membrii partidului, prietenii și simpatizanții noștri vor putea selecta lista candidaților electorali”, a precizat Marian Lupu.

Liderul democraților i-a îndemnat pe toți simpatizanții PD să participe activ la alegerile organizate de formațiune, precizînd că inițiativa este o premieră pentru Moldova. „PD respectă ceea ce au vrut oamenii și le dă posibilitatea de a alege candidații PD pentru listele electorale. Îi chem pe toți cetățenii să participe activ la acest exercițiu de vot deschis”, a menționat Lupu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?