X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Dmitri Kiseliov: Fotoreporterul Andrei Stenin a murit în urmă cu o lună în apropiere de Donețk

3 sep. 2014,, 10:00   Externe
3472 2
Foto : ruvr.ru
Fotoreporterul agenției de știri Rossiya Segodnya Andrei Stenin, dispărut la începutul lunii august în Ucraina, murit în urmă cu o lună în regiunea Donețk. Automobilul în care se afla jurnalistul a fost atacat și apoi incendiat.

Anunțul a fost făcut de directorul general al agenției Rossiya Segodnya, Dmitri Kiseliov, cu referire la datele expertizei Comitetului rus de Anchetă.

„Colegul Andrei Stenin a murit. Am aflat că el nu a fost luat prizonier. El nu urma nici să fie eliberat în schimbul unor militari ucraineni, nici să fie acuzat de terorism. Toate declarațiile făcute de partea ucraineană cu privire la soarta lui Andrei au fost minciuni”, a subliniat Dmitri Kiseliov.

El a mai spus că „astăzi au fost anunțate rezultatele expertiziei: în mașină se afla cu adevărat el, Andrei Stenin, un tînăr vesel de 33 de ani, un profesionist”.

Andrei Stenin a fost trimis în estul Ucrainei în calitate de fotoreporter al Agenției Rossiya Segodnya. Redacția a pierduct contactul cu el pe data de 5 august. Unele surse anunțau că jurnalistul ar fi fost arestat de forțele ucrainene, însă Kievul nu confirma infomațiile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?