X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Alexandru Rîșcan: Fiecare luptă a fost foarte dificilă pentru mine (VIDEO)

24 aug. 2014,, 09:00   Sport
5696 1
Foto: noi.md
Boxerii moldoveni Alexandru Rîșcan și Veaceslav Gojan, care au cucerit medalii de aur la Campionatul Uniunii Europene, sînt bucuroși pentru această reușită. Potrivit sportivilor, rezultatul obținut a fost peste așteptări.

”Turneul a fost deloc ușor, la el participînd echipe foarte puternice din diferite țări. Fiecare luptă a fost foarte dificilă pentru mine, cu fiecare adversar a fost greu de boxat”, a menționat Alexandru Rîșcan.

Potrivit sportivilor, aceste rezultate excelente au fost obținute datorită antrenorului lotului Moldovei Petru Caduc, care înainte de turneu a organizat cîteva cantonamente puternice în timpul cărora boxerii și-au îmbunătățit nivelul de pregătire fizică.

„Eram pregătiți bine și speram la medalii, dar nu ne-am așteptat să fie atît de multe”, a recunoscut Veaceslav Gojan.

Amintim că, în perioada 7-17 august, în Sofia (Bulgaria) s-a desfășurat a cincea ediție a Campionatului UE de box, la care au participat sportivi din 22 de țări. Republica Moldova a participat în premieră la această competiție internațională prestigioasă, fiind reprezentată de 9 boxeri. Sportivii moldoveni au cucerit 6 medalii (2 de aur și 4 de bronz), situîndu-se pe primul loc în clasamentul pe echipe.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?