Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un antreprenor tiraspolean intenţionează să „inunde” Transnistria cu carduri din plastic

21 aug. 2014,, 09:48   Economie
4953 1
Foto: maaslug.org.ua
Antreprenorul transnistrean Evgheni Şubin a început producerea cardurilor din plastic în cadrul proiectului Camerei de Comerţ şi Industrie din Transnistria "Mentorat în afaceri" (Бизнес-наставничество).

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la CCI din regiune, în cadrul proiectului businessmanul a cîştigat un grant de 123 de mii de ruble pentru procurarea utilajului necesar şi achitarea campaniei publicitare.

„Acest business este nou pentru Transnistria şi concurenţă fac doar intermediarii, care propun carduri produse în afara RMN”, a spus Şubin, care intenţionează să emită carduri de diferite tipuri, în particular, cu imprimare color faţă-verso, aplicarea datelor personalizate, codurilor de bare, bandă magnetică, text extrudat, precum şi cipuri contactless Em-Marine şi Mifare.

El speră să acopere cheltuielile proiectului în mai puţin de 1,5 ani şi în 2016 să aducă nivelul de rentabilitate a producerii la 52%.

Proiectul "Mentorat în afaceri", care a fost lansat în Transnistria în 2013, este prevăzut pentru tinerii antreprenori. Este realizat de CCI, finanţat de Uniunea Europeană, cofinanţat şi implementat de PNUD.

Peste 30 de beneficiari ai proiectului au primit granturi în sumă de pînă la $15 mii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?