Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Calitatea ochelarilor de soare, în atenția Agenției pentru Protecția Consumatorilor

13 aug. 2014,, 09:15   Societate
3924 0
Foto: stiri.com.ro
Agenția pentru Protecția Consumatorilor a demarat o campanie de verificare a ochelarilor de soare comercializați în piețele și magazinele din țară, relatează NOI.md. Astfel, din această săptămînă, reprezentanții instituției vor supraveghea în ce măsură sînt respectate drepturile consumatorilor.

Potrivit specialiștilor, ochelarii de soare sînt la mare căutare în perioada caniculară. Iată de ce există un risc sporit de plasare pe piață a produselor neconforme, ce pot pune în pericol viața și sănătatea consumatorilor, spun specialiștii.

Verificările inițiate de Agenția pentru Protecția Consumatorilor fac parte din controalele planificate pentru semestrul II al anului 2014. Consumatorii sînt așteptați în incinta centrelor comerciale, unde specialiștii APC vor oferi consultații gratuite pe probleme ce țin de domeniul protecției drepturilor consumatorilor. De asemenea, vor distribui materiale informative.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?