X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Hackerii au aflat cine a doborît "Boeingul" în Ucraina (VIDEO)

12 aug. 2014,, 02:05   Externe
20866 20
Foto: autovolk.ru
Grupul de hackeri "KiberBerkut" a făcut publică corespondența oficialilor ucraineni cu privire la "Boeingul" malaezian doborît la 17 iulie. Corespondența era susținută de doi asistenți ai guvernatorului Kolomoiski, precum și noul ministru ucrainean al apărării Valeri Gheletei. Politicienii discutau activ acțiunile avioanelor de luptă și modul în care mass-media locale trebuie să prezinte circumstanțele accidentului.

Ipotezele experților că doborîrea avionului din Malaezia a fost planificată în avans de militarii ucraineni este confirmată de reprezentanții comunității "KiberBerkut." Hackerii au făcut publică corespondența dintre Sveatoslav Oleinik și Iuri Bereza, care sînt asistenții guvernatorul regiunii Dnepropetrovsk Igor Kolomoiski. Mesajele au fost scrise imediat după prăbușirea aeronavei malaeziene.

Potrivit corespondenței, reprezentanții autorităților ucrainene au dezvoltat în prealabil un scenariu tragic și cum acesta urma să fie reflectat în presă. La dezbateri participă și noul ministru al Apărării al Ucrainei Valeri Gheletei. Este vorba despre știri. Oficialul militar, nu este mulțumit de activitatea desfășurată.

Imediat după tragedie Ministerul rus al Apărării a prezentat date privind implicarea militarilor ucraineni în moartea a aproape trei sute de pasageri. Potrivit acestora, în ziua tragediei dispecerii au înregistrat în apropierea aeronavei Boeing un avion de atac ucrainean. Un alt avion de vînătoare survola locul accidentului.

Versiunea că "Boeingul" ar fi fost doborît de aeronave de atac este confirmată și de experții din Malaezia. Potrivit acestora, în aeronava de pasageri s-a tras cu o rachetă de clasa "aer - aer", iar apoi dintr-un tun de 30 de milimetri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?