Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Concursul „Moldova Eco-Energetică 2014”, la a treia ediție

7 aug. 2014,, 12:15   Societate
3565 0
Foto: incont.ro
Peste 50 de cereri de participare au fost depuse în cadrul concursului „Moldova Eco-Energetică 2014”. Cele mai multe proiecte au fost prezentate la categoria „Cel mai bun proiect în domeniul energiei solare”, „Cel mai bun proiect în energie geotermală” și „Cel mai bun proiect în bioenergie”, au comunicat pentru NOI.md organizatorii concursului.

Proiectele inovative în utilizarea şi promovarea energiei regenerabile şi eficienţei energetice au fost depuse de persoane private, instituţii publice, companii private, reprezentanţi ai societăţii civile, mass media. Competiția se desfășoară la 9 categorii, ce reprezintă toate formele de utilizare a energiei regenerabile și eficienței energetice, precum și promovarea lor.

Cîştigătorii concursului vor fi cunoscuţi şi premiaţi cu trofee şi alte premii valoroase la Gala „Moldova Eco-Energetică”, ce va avea loc pe 5 decembrie curent.

Concursul „Moldova Eco-Energetică” este la a treia ediție. Acesta este cel mai mare concurs al inițiativelor de succes. Scopul competiţiei este de a susține cele mai importante inițiative în producerea, transmiterea, distribuţia şi consumul eficient de energie din surse regenerabile, precum şi în dezvoltarea şi promovarea tehnologiilor moderne, a inovaţiilor în domeniul energiei regenerabile şi eficienţei energetice.

„Moldova Eco-Energetică” este organizată de Ministerul Economiei şi Agenţia pentru Eficienţă Energetică, la iniţiativa şi în parteneriat cu Proiectul Energie şi Biomasă din Moldova, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat și implementat de PNUD Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?