X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Precizările Avia Invest pe marginea rezilierii contractului de concesionare

10 iul. 2020,, 20:55   Economie
3923 1

Compania „Avia Invest”, concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău (AIC), dezminte informațiile din presă cu privire la rezilierea contractului de concesionare.

Compania „Avia Invest” spune că a primit doar o notificare de la Agenția Proprietății Publice (APP) despre intenția de a rezilia contractul de concesionare, invocînd neprezentarea poliței de asigurare, notează telegraph.md.

“Afirmațiile sînt o minciună absolută și obraznică. Procedura propriu-zisă de reziliere a contractului este una juridică de lungă durată și „Avia Invest” dezminte informațiile și nu consideră o notificare ca un fapt împlinit”, transmite compania.

În această situație, „Avia Invest”, considerîndu-se un investitor de bună credință, a încheiat o astfel de poliță de asigurare cu o renumită companie de asigurări din Federația Rusă și a prezentat actele necesare autorităților de resort de la Chișinău.

Însă Agenția Proprietății Publice refuză să recunoască polița de asigurare, invocînd că aceasta este perfectată în afara Republicii Moldova, asta chiar dacă așa proceduri sînt perfect legale.


„Avia Invest” reiterează că este o companie solvabilă, care își exercită activitatea în strictă conformitate cu legislația și cu prevederile contractului de concesionare”, notează compania.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?