Transnistria stiri: 1395
Eurovision stiri: 502

Imagini emoționante cu bebelușul găsit în vie la Nisporeni

8 iul. 2020,, 10:39   Societate
86931 8

Nou-născutul găsit într-un lan de viță-de-vie din satul Cristești, Nisporeni, a fost abandonat de mama lui gol-goluț într-o tufă de mărăcini. Pruncul a fost lăsat pe pămîntul fierbinte, în bătaia soarelui, ziua în amiaza mare.

Momentul emoționant în care localnicii aflați în cîmp la lucru îl scot pe micuț de printre spini și buruieni a fost filmat de o femeie, transmite publika.md.

Imaginile cu puternic impact emoțional i-au șocat pe oamenii care munceau pe deal, martori la toată scena. Aceștia au fost nevoiți să curețe mai întîi mărăcinișul pentru a putea ajunge la băiețel ca să-l scoată în siguranță.

Oamenii erau speriați de descoperirea făcută, dar în același timp s-au bucurat că au reușit să-i salveze viața puiului de om. Localnicii au chemat repede în ajutor asistenta medicală din sat și au găsit repede o femeie care să-l alăpteze.

Primii care au auzit scîncetul pruncului au fost doi soți. Ei erau în cîmp la lucru și nici prin cap nu le-a trecut inițial că după un gard de spini și buruieni este abandonat un micuț.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?