Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Moldova are propriul „om de fier”

4 aug. 2014,, 15:30   Societate
6188 1
Foto: kp.md
După doi ani de antrenamente, visul a devenit realitate! Dmitri Voloşin a devenit primul moldovean care a obţinut titlul „IronMan” (Omul de fier). Sportivul amator a reuşit să ajungă la finişul triatlonului extrem de la Zurich timp de 13 ore, relatează NOI.md cu referire la portalul Publika.md.

Dmitri Voloşin a cucerit din prima una dintre cele mai complicate competiţii extreme – triatlonul „IronMan” de la Zurich. Sportivul amator a parcurs fără oprire 3 km 900 m înot, 180 km pe bicicletă şi 42 km alergînd timp de 13 ore şi 21 minute.

Potrivit regulamentului competiţiei, toţi participanţii care parcurg distanţa extremă în mai puţin de 17 ore primesc titlul „IronMan”- Dmitri Voloşin a devenit primul moldovean care a stabilit această performanţă.


Voloşin nu are însă de gînd să se oprească aici. El visează să participe la cea mai mare cursă din lume.

„Maratonul din pustiul Sahara, unde trebuie să parcurgi 270 km timp de şase zile. Acolo, cînd alergi 50-60 km, ştii că vei cădea pe nisip şi că îţi vei încălzi semifabricatele, le vei mînca, vei adormi, ca un cîine, iar a doua zi, te vei trezi cu băşici la picioare, distrus, şi vei alegra încă o distanţă ca aceasta. Şi aşa va continua şase zile la rînd”, a mărturisit sportivul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?