X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Antrenamente gratuite pentru chișinăuieni în parcurile publice din capitală

3 aug. 2014,, 13:00   Societate
3924 0
Foto: adrianber.ro
Locuitorii capitalei acum au posibilitatea să se ocupe de sănătate prin participarea gratuită la antrenamente şi curse de alergat în parcurile publice din municipiu, informează NOI.md.

În parcuri deja au fost afişate anunţuri despre antrenamente gratuite pentru toate vîrstele. Timp de nouă săptămîni, antrenorii profesionişti îi vor învăţa pe toţi doritorii să aibă corect grijă de sănătate.

Antrenamentele încep pe 5 august şi vor dura pînă la 30 septembrie. Chişinăuienii activi îşi pot alege ora şi locul convenabil.

În zilele de marţi, antrenamentele sportive se vor desfăşura în parcul „Valea Morilor”, miercuri – în parcul „Valea Trandafirilor”, iar joi – în parcul „Boris Glavan” din sectorul Rîşcani. Orele sînt aceleaşi pentru toate antrenamentele: 7:30 şi 19:30.

Reamintim că, anterior, în Grădina Publică „Stefan cel Mare” a avut loc o „cursă” pe benzi de alergat „OM Station”, pe care сhişinăuienii au parcurs în comun distanţa de 40.075 km. Antrenamentele sportive fac parte din acţiunea „OM în jurul Pământului!”, organizate de compania "OM".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?