X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Strelkov: Se pregătește un atac cu rachete balistice asupra orașelor Donețk și Lugansk (VIDEO)

1 aug. 2014,, 01:37   Externe
6786 14
Foto: polit.ru
Comandantul forțelor armate ale autoproclamatei republici populare Donețk Igor Ghirkin (Strelkov) dispune de informații că armata ucraineană se pregătește pentru atacuri cu rachete asupra stațiilor de epurare în Donețk și Lugansk. Video de la conferința de presă a lui Strelkov este postat pe site-ul ikorpus.ru.

"La stațiile de epurare a unui oraș se află 120 de tone de clor, a celuilalt - 160 de tone de clor. Țintă de rezervă este uzina "Stirol", cu rezerve de amoniac, care se află în Gorlovka", - a declarat Strelkov. El a menționat, că în cazul atacului "consecințele pot fi devastatoare, pot fi zeci de mii de victime".

Potrivit rebelilor, armata a transferat deja la Kramatorsk trei rachete balistice cu rază scurtă de acțiune "Tocika-U" și le pregătește pentru lansare. "Se presupune că înainte ca rachetele să fie lansate, vor fi realizate campanii de propagandă în cadrul cărora se va afirmă că rebelii se pregătesc pentru a efectua atacuri teroriste asupra întreprinderilor chimice din Donețk și Lugansk", - a spus Strelkov.

De asemenea, el a subliniat că aceasta ar putea fi considerată o glumă proastă, "dacă nu aș fi văzut cu ochii mei acțiunile trupelor ucrainene de distrugere a propriului popor".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?