X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nikolai Baskov s-a căsătorit în secret (FOTO)

30 iul. 2014,, 00:20   Showbiz
10308 0
Foto : topnews.ru
Faimosul cîntăreț rus Nikolai Baskov s-a căsătorit în secret cu producătorul începător și bruneta druguță pe nume Sophi. În anturajul artistului se vorbește că el s-a căsătorit, ca și prima dată, "din mare dragoste".

"Știți, Kolia cu Sofa au aceeași căsătorie, ca și cea cu prima lui soție, Sveta Spiegel. El, ca și prima dată, s-a însurat "din mare dragoste". Svetik i-a născut un fiu, poate că Sofik îi va dăruii o fiică. Ei bine, de ce să nu naști de la o astfel de frumusețe, un blond natural? ", - aduce "Express gazeta" cuvintele unui prieten apropiat al "vocii de aur a Rusiei".

Primele zvonuri despre relația romantică a lui Nikolai Baskov au apărut recent - în timpul Concursului Internațional de Muzică a tinerilor cîntăreți "New Wave" din Jurmala.

S-a dovedit că cei doi s-au stabilit într-un discret hotel de tip boutique de lux, alături de camera Allei Pugaceva și Maxim Galkin. În prima zi a evenimentului, Baskov a apărut în public împreună cu iubita.

Despre tînără se știe că are 28 de ani.

Îndrăgostiții au făcut cunosștință acum șase luni, și își petrec împreună aproape tot timpul liber. Sophie a absolvit de la Universitatea de Stat de Management la specialitatea producător, astfel experții cred că ea are toate șansele să participe pe viitor în cariera tenorului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?