X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

În Moldova se va sărbători Ziua unităţii spirituale

28 iul. 2014,, 07:00   Societate
5088 3
Foto: noi.md
În Republica Moldova va fi marcată Ziua unităţii spirituale, dedicată celei de-a 655-a aniversări a statalităţii moldoveneşti. Decizia de a sărbători Ziua unităţii spirituale pe 8 august la Orheiul Vechi a fost luată în cadrul unei şedinţe de lucru a comitetului organizatoric al Uniunii Popular-Patriotice "Moldova Mare", relatează NOI.md cu referire la site-ul organizaţiei.

„Orheiul Vechi, Butuceni, data de 8 august - toate acestea au un sens simbolic deosebit pentru poporul nostru. Această dată a devenit ziua unirii forţelor patriotice din Moldova, care din anul 2008 desfăşoară aici soborul popular”, a subliniat membrul comitetului organizatoric Sveatoslav Mazur.

Organizatorii invită la eveniment pe "toţi oamenii de bună credinţă, pentru care statul moldovenesc, poporul multinaţional al Moldovei, patriotismul, credinţa şi spiritualitatea nu sînt doar vorbe fără conţinut".

"Astăzi, mai mult decît oricînd, este importantă unirea poporului în jurul valorilor spirituale. Acestea reprezintă temelia dezvoltării benefice a societăţii şi statului în general", a precizat episcopul de Bălţi şi Făleşti Marchel.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?