Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

11 legi pentru care Guvernul şi-a asumat responsabilitatea ar putea fi adoptate astăzi

25 iul. 2014,, 10:45   Politică
4374 1
Foto: noi.md
Astăzi 11 legi vor fi considerate adoptate, dacă Parlamentul nu va înainta moţiunea de cenzură cabinetului de miniştri.

Printre proiectele de legi care vor intra în vigoare fără a fi votate în Parlament se numără alocarea a 20 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor afectaţi de embargoul asupra exportului de fructe impus de Rusia, proiectul de buget privind majorarea pensiilor şi salariilor angajaţilor din sectorul public, ridicarea imunităţii judecătorilor implicaţi în spălarea de bani şi îmbogăţirea ilegală, precum şi lichidarea Curţii de Apel Bender.

Totodată, Guvernul şi-a asumat responsabilitatea pentru extinderea listei de garanţii reale mobiliare, majorarea taxelor vamale pentru importul de produse şi reducerea taxelor pentru importul de materii prime, organizarea şi funcţionarea Serviciului naţional unic pentru apelurile de urgenţă 112.

Cabinetul de miniştri, de asemenea, a decis că proprietarii terenurilor situate după traseul Rîbniţa-Tiraspol vor primi compensaţii.

Dacă aceste 11 legi vor fi aprobate, preşedintele Parlamentului le va semna şi le va trimite şefului statului pentru promulgare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?