X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Noutate marca „Ritlabs” SRL: Ghidul online al clientului poștal“The Bat!” ©

22 iul. 2014,, 09:30   Ştiinţă şi IT
7606 1
Foto : ritlabs.com
Compania „Ritlabs” SRL a elaborat o notă informativă online, care va fi accesibilă deținătorilor versiunii noi “The Bat!” - 6.5 și nu numai. Acum, utilizatorii “The Bat!” vor putea citi instrucțiuni pentru funcția necunoscută a programului, accesînd tasta F1 chiar în fereastra clientului poștal.

Administrația „Ritlabs” SRL susține că clientul poștal “The Bat!” posedă un set de oportunități funcționale și, uneori, este nevoie de timp ca să învățăm să le utilizăm la maxim.

„Acum, acest lucru va fi mult mai ușor de făcut: noul ghid contextual permite obținerea informațiilor despre funcția concretă imediat, scutindu-l pe utilizator de căutarea istovitoare prin documentație”, spune directorul companiei, Maxim Masiutin.

Ghidul online pentru utilizatorii“The Bat!”versiunea 6.5 reprezintă: Informații mereu actuale: paginile ghidului online al clientului poștal“The Bat!”se actualizează continuu și se perfecționează de către serviciul suport; Acces operativ la informația necesară: după deschiderea meniului programului, este suficient să accesăm tasta F1 ca să trecem la articolul de pe site cu descrierea setărilor meniului; Utilizare comodă: articolele în noul sistem al ghidului sunt grupate pe compartimente, fapt care permite o orientare rapidă și trecerea la materialele de interes; Navigare rapidă:în acest ghid poate fi utilizată căutarea după cuvintele cheie și trecerea rapidă dintr-un compartiment în altul; Prezentarea vizuală a informațiilor: fiecare articol include nu doar descrierea oportunităților programului, dar și imagini de pe ecran pentru demonstrarea vizuală a acestora; Limbaj simplu și ușor de înțeles: articolele reprezintă nu doar informații, ci și un ghid al utilizatorului, pentru a putea seta operativ programul, urmând instrucțiunile.

“Pentru a afla funcțiile și oportunitățile programului nu este neapărat nevoie să accesăm clientul poștal– informațiile din ghid sunt accesibile online tuturor. Dat fiind faptul că ghidul online va fi actualizat continuu, îi invităm pe utilizatori să participe la perfecționarea sa ulterioară. Așteptăm obiecțiile și propunerile Dvs. pe adresa online-help@ritlabs.com”, mai spune Maxim Masiutin.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?