X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Munteanu: Coaliția încearcă să îngrașe „porcul electoral” înainte de alegeri (VIDEO)

17 iul. 2014,, 15:58   Politică
5906 1
Foto: noi.md
Schimb de replici ascuțite între deputați, astăzi în plenul Parlamentului. Cearta s-a iscat între deputatul liberal Valeriu Munteanu și parlamentarul liberal-democrat George Mocanu, pe marginea proiectului de lege care vizează finanțarea partidelor politice, notează NOI.md.

În timpul luării de cuvînt pe marginea proiectului, Mocanu a dat de înțeles că legea propusă vine să stopeze netransparența raporturilor financiare ale partidelor, referindu-se în special la PL.

„Partidul Liberal se autointitulează drept preacurat și preacinstit, dar cum stă PL la capitolul cotizații de partid? Raportul arată 0 contribuții și cotizații, la capitolul cheltuieli – 0, asta înseamnă că toți sînt voluntari?”, a spus Mocanu.

La rîndul său, liberalul Valeriu Munteanu i-a acuzat pe reprezentanții Coaliției că încearcă să cîștige puncte electorale, în pragul alegerilor, prin acest proiect. „În aceste ultime ședințe ale Parlamentului se fac eforturi sisifice de a îngrășa porcul electoral al Coaliției, lucru reprobabil într-o societate democratică”, a menționat liberalul.

Totodată, Munteanu a lansat o serie de acuzații la adresa PLDM.

„Spre deosebire de alte formațiunii politice, noi nu facem contrabandă. Noi nu avem televiziuni plătite, jurnaliști și jurnaliste, bloggeri și bloggerițe, care își rod limbile să vă crească vouă popularitatea, noi întotdeauna ducem o politică corectă și cinstită, iar cine are dreptate, noi sau voi, o să aflăm la toamnă”, a spus Munteanu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?