X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cutremur, în direct la TV: Cum a reacționat premierul Noii Zeelande (VIDEO)

26 mai. 2020,, 03:31   Externe
2652 0

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern nu a fost deloc tulburată de cutremurul care a lovit luni capitala Wellington în timp ce făcea un interviu live, ea continuînd să dea declaraţii, transmite Reuters, citat de Hotnews.

Wellington şi zonele din jur au fost zguduite de un seism de magnitudine 5,8, produs la o adîncime de 37 de kilometri. Cînd a avut loc cutremurul, Ardern dădea declaraţii în direct pentru o televiziune din clădirea parlamentului, supranumită Stupul - relatează Hotnews.

”Avem un mic cutremur aici, Ryan”, i-a spus ea gazdei emisiunii, Ryan Bridge, în timp ce ea, camera care o filma şi alte lucruri din jur se mişcau din cauza seismului. ”Chiar o zguduială serioasă aici… poate vezi lucruri mişcînd în spatele meu. Stupul se mişcă ceva mai mult”, a continuat premierul neozeerlandez.

Ea l-a asigurat pe Ryan Bridge că e în siguranţă şi interviul a continuat: ”sîntem bine, nu sîntem sub corpuri de iluminat care să atîrne, iar clădirea este rezistentă din punct de vedere structural”. Înregistrarea momentului a devenit rapid virală pe reţelele sociale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?