Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Solistul trupei 7 Klase i-a scris o piesă mamei sale înainte de a muri (VIDEO)

21 mai. 2020,, 13:43   Showbiz
7387 2

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, care a decedat la 22 de ani acum 2 luni fiind găsit strangulat într-un apartament din capital, a lăsat o piesă dedicată mamei sale în care își cerea scuze de la femeia ce i-a dat viață.

Fragmentul înregistrat a fost publicat chiar de mama lui Cătălin – Aurelia Deliu, care a primit piesa de la unul dintre prietenii lui Cătălin cu ocazia zilei sale de naștere. Femeia a scris și un mesaj înduioșător despre fiul său.

„Mulțumesc mult pentru urări și susținere, oameni frumoși la suflet. Este foarte plăcut să știu cît de multă lume l-a îndrăgit pe Cătălin, și eu, fiind mama lui, vă simt respectul fiecăruia față de mine și familia noastră, transmite odoras.md.

Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani, în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă, cu vocea lui fermecătoare. A fost nespus de greu și trist...

Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață - un fragment de piesă, care l-am ascultat pentru prima dată azi ... de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viață a lui și care din păcate, nu a reușit să finiseze. Pentru mine, însă, este cel mai prețios cadou... Mereu a știut să-și ceară scuze... pentru orice...”, a scris mama pe pagina sa de facebook.


Vă propunem să ascultați mai jos fragmentul din ultima piesă scrisă de Cătălin Caragea și să vă amintiți ce om talentat a fost:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?